.RECEPT & MAT,  ♥ vi,  FAMILJ,  HEMMA HOS,  jag & mor,  LIVET

S e m s t e r tider sommartider 2020

Semestervecka  två  och vi har hunnit med såååå mycket på to do list. Och här kommer ett jätteinlägg för att kompensera min frånvaro här på bloggen.

Förr förra samt lite på förra veckan hann vi fixa till vårt sovrum! Så skönt att fixa det och framför allt köpa en ny säng! Våra ryggar har knorrat lite ett tag nu så vi slog till och shoppade ny säng. Men, den är inte komplett ännu lite surt. Företaget vi handlade av gav oss två helt olika sängbottnar samt fel storlek på gavel. Nu har vi haft det så de senaste två veckorna och väntar fortfarande på våra rätta saker. Tydligen så är ALLA sjuka i Corona på kundservice och bara en person som hanterar alla telefonsamtal och mail???? Hur kan detta vara möjligt. Tappade hacka när vår säljare ursäktade sig med detta. Nåväl ska inte skylla på budbäraren men de skyller på varandra, tycker de borde vara mer VI tänk inom denna jättekoncern. Förhoppningsvis hinner vi få rätt säng och gavel tills semestern är slut.

Vi är iallafall grymt nöjda hur vi designat sovrummet. Hade en idé och nu när jag ser resultat så är det så snyggt. Mycket mysigare, “murrigare” och med touch av boutique hotell. Tapeten älskar vi som pryder våra garderobsdörrar. Ja, ni ska få se sedan, får fotografera när gaveln är på plats.

S e m s t e r tider sommartider 2020

Vecka ett betade vi av att utgrävning vid altanen på vår bakgården och bygga upp en uppgradering av stenpartiet. Denna vecka fokuserar vi på att snickra ny panel på vårt garage son har varit den STORA skamfläcken i hundra år, men hey! Är man mänsklig eller? ;) Har funnits annat att lägga slantarna på…

Två dagars jobb (Inte heldagar) så fick vi äntligen ett uppfräschat garage, förråd och längst bort min lilla bod. Ska på lite vindskivor samt målas i samma färg som huset, grått.

Och å mycket gott jag äntligen fått laga! Som jag längtat!

Tagit tillvara på all rabarber som växer a´la monster. Massor av olika recept som kommer HÄR på bloggen inom sinom tid.

Så underbart att skörda gul & grön squash, tomat och di andra kryddorna som växer i trädgården.

Grillat har vi gjort i massor

Och njutit av desserter på kvällarna.

Trefika på dagarna.

S e m s t e r tider sommartider 2020

En “fusk” ratatouille. Vill du ha mitt recept på den äkta hittar du det HÄR!

Våran fina grannfru som har suttit i karantän sedan mars kom  med nybakta bullar för andra gången, så himla gullig.

S e m s t e r tider sommartider 2020

Langos, recept HÄR!

Friterade squashblommor fyllda med ricotta och rökt skinka,  recept hittar du HÄR!

Firade 27 år tillsammans med maken igår! Det fick bli hämtmat från stadens nya sushirestaurang, seriekväll (senaste säsongen av Otlander) samt Champis, chips och dipp.

Idag var vi till mor med mat, städade och firade med blåbärsprincess att det är idag fyra år sedan som hon lurade döden. (HÄR finns att läsa)

Sedan testade vi (läs maken är drönaroperatör) den nya drönaren som ska få jobba lite de kommande dagarna och förhoppningsvis i företaget.

Valet föll på en Mavic AIR 2.

Ska bli grymt kul att få jobba med denna nya tillgång.

Det var lite från den andra vecka som ännu inte är slut! Har ju ett äventyr på vänt som du följer på mitt instagramkonto unforgettable.ann

Fridens!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *