.RECEPT & MAT,  MS- Multipel Skleros

Word MS day 2021

På söndag 30 maj  är det Word MS day! Vi kommer såklart springa vår mångtaliga halvmaraton för att uppmärksamma denna dag. Om du inte redan visste så finns en sida på Facebook som jag skapat: Run for MS Team Malmborg där jag samlar info från våra aktiviteter och insamlingen till förmån för MS-forskningsfonden. 

Och kolla här! Fina vännen (från vår löpargäng Run Baby Run) har virkat dessa vackra korgar till förmån till forskningen! De kostar 100:-/st och alla pengar går oavkortat till forskningen. Hon är en sann hjälte! Och det är många med henne som hjälper till i kampen mot denna obotliga autoimmun sjukdom.

Korgarna finns att handla hos mig på Upplandsblomman i Östhammar. 

Tack Lisbeth ♥ Du är allas vår hjältinna.

Share Button
2

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *