FAMILJ,  jag & mor,  LIVET

FREDAG & LIVET

Fredag!

Och det är så skönt! Har hunnit att äntligen rivit av ett tabatapass! Alltså det var huuuur länge som helst jag tränade och vi har fuskat ordentligt med löpningen. Inte OK alltså! Så idag äntligen och nu kör vi på enligt trad vår julkalender #malmborgsjukalender med mål att röra på oss varje dag. Det kommer att bli tufft eftersom vi har inte riktigt tid ibland. Redan måndag och tisdag stöter jag på patrull.

Ska till Stockholm på filminspelning (Yes! Jag fick rollen som jag provfilmade för i måndags). Förhoppningsvis hinner jag hem i tid och inte är allt för dränerad på ork & lust och tar en löparrunda.

Följ mig och maken på Instagram (unforgettable.ann) alla dagar fram till jul som utmynnar i tomtejoggen på självaste julafton! Förra året så kanske vi tog en promenad, vi var med på vårt innebandylags träningar (det brukar vi vara iofs) eller tränade i hemmagymmet eller tog en löprunda. Inget avancerat, huvudsaken att vi rörde på oss.

Nu ska jag avsluta några jobb och under tiden (såklart) svänga ihop något gott till familjen till fredagsfika och sedan blir det som vanligt FREDAGSPASTA! När man har två aktiva innebandysöner är det viktigt med maten! Äldsta sonen har hela två matcher i helgen. En i kväll med U-laget och en inne i IFU Arena Uppsala med A-laget som spelar i div. 2. Yngsta åker vi bort med imorgon. Så mycket bandy blir det!

Tog fram alla julsaker och ska fortsätta att dekorera hemmet. Såg en julfilm igår och kanske kanske kan hända att mitt motto “less is more” får ta en liten paus i år…. Vi får se.

Avslutar med några foton från mitt vintriga barndomshem i veckan då det var krispigt och minusgrader. Till skillnad från nu när det gråa ligger som en blöt filt över min lilla stad och det regnar.

Älskar att vara ute och fixa och sköta om min lilla mor. Adventsfint i alla fönster och egentid med henne betyder enormt mycket för mig. Jag uppskattar våra stunder som den finaste gåvan och investerar i mig själv och själen.

Ser ni gardinen som är på sne? Mor står där och vinkar som alltid när man åker ♥ OCH man stannar alltid och vinkar ett par gånger och tutar med bilen.

FREDAG & LIVET

Önskar er en trevlig helg & första advent! Ta hand om dig & de dina ♥ Och glöm nu inte att kika på julkalendern!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *