NYTT LÖPARÅR

Posted on Posted in löpning, LÖPNING & TRÄNING, träning

Nu var vi igång på riktigt med vårt nya löparår med nya mål! Denna gång pushar vi och tar med oss familjens snart trettonåring på minst en löprunda i vecka. Målet är ett lopp. De senaste två åren har vi sprungit lopp tillsammans med våra killar. Kalv/tjurruset och Springcross och i år har vi ett annat i sikte. Lite längre distans för vår son kortare för oss som är vana med kortaste distansen,  millopp. Detta ska vi göra TILLSAMMANS!

NYTT LÖPARÅR

3 views

Kommer att lägga ut lite mer info om hur vi tränar, vårt upplägg mot vårt lopp här på bloggen under de kommande månaderna. #campmalmborg heter vår tagg på Instagram.

Häng på oss med din egna träning mot ett mål.

 

0
Dela gärna! <3Share on Facebook1Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Lämna gärna en kommentar!