altan,  Fredagslistan,  HEMMA HOS,  Veckans lista

Fredagsbabbel v 35

Lite fredagsbabbel kommer här!

Sensommaren är här och alla är igång i sina rutiner! Kör på med morgonpromenad och har kicka igång en utmaning om att springa varje dag det vill säga en runstreak! Så roligt! Inne på dag 11 idag och har för avsikt att springa minns 100 dagar i ur och skur. Just nu har det flutit på bra utan skavanker och andra hinder. Tänkte addera lite styrketräning på detta och fortsätta med yogan utvecklas lite mer där och inte bara köra solhälsningen.

Denna vecka har även inneburit en reklaminspelning för mig, ett snabbt jobb så skönt när man är anlitad själv för jobbet och inte behöver vänta på andra scener eller så.

Tog med mig yngsta dotra och svärdotter och for i till Uppsala för att shoppa på Rusta, Dollarstore och IKEA. Avslutade dagen med sen lunch hos äldsta dotra som jobbar på restaurang och åt som vanligt sjukt god pizza. Ska väl ta och skriva om stället och bedöma med Malmburgare ;)

Köpt det sista till vårt nya sovrum som ÄNTLIGEN! Halleluja! Efter fler omgångar av felaktiga och trasiga varor från butiken så har vi nu ett sovrum i mysig stil (tycker vi).

Bra att ha saker som måste finnas.

Och servetter såklart!!! Hahaha!

Dottir ♥

Svärdottir ♥

Pizza!!!! Galet god!

Vacker himmel i veckan.

Vi har påbörjat vår lilla renovering av vardagsrummet. Ny glasad altandörr är på plats och vi ska spackla, slipa och måla om under helgen. 17 år sedan sist då denna del av huset var helt nybyggt och vi har trivts så bra med färgen. Men nu dags för lite nytt. Ska bli kul! Så nöjda med sovrummet så vi fortsätter med vardagsrum och sedemera även hallen ska uppdateras efter många  många år med bröstpanel.

Ha en fin helg och håll utkik efter mina roadtrip Skåne tips! HÄR hittar ni alla hittills.

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *