Fredagslistan

VECKAN SOM GICK FREDAGSBABBEL V 9

Två veckor utan fredagsbabbel! Hoppas att ni klarat er. Ena veckan på Fuerteventura och andra fullt med jobb en nu blir det comeback. Veckans träning är igång om än inte lite trögt, hamnade vist i en svacka efter semestern. Men denna vecka har det hunnits med ett helt löppass, korta intervaller. Ikväll nalkas de långa intervallerna och i helgen långdistans. I tisdags innebandy, igår lite yoga (saknar verkligen att jag inte gör det varje dag) och idag blir det faktiskt ett snabbt fyspass i hemmagymmet för att kicka igång denna fredag som innebär jobb på hemmakontoret och allmän fredagsfix med middag och sedan blir det innebandykväll i nere i idrottshallen. Bästa starten på helgen om ni frågar mig.

VECKAN SOM GICK FREDAGSBABBEL V 9

I helgen mellomacka och vänner över för andra deltävlingen ska bli grymt skoj!

Nästa vecka väntar inspelning av serie som jag nämnde förut. Hemligt projekt än så länge.

På Tv-seriefonten så kikade vi klart på andra säsongen av The kominsky method, börjat med an annan spännande engelsk The stranger. Och så har vi sett första avsnittet av den femte säsongen av OUTLANDER, vi ska maratontitta på söndag!

Årets semla blev en semmellängd med mandelmassacreme och nutellagrädde HÄR finns recept på en variant!

Vintern kom åter denna vecka fast ännu *peppar peppar* snöfritt!

Ha nu en fin helg! Kommer att fortsätta att langa massor av reseinspo från vår semester på Fuerteventura!

Share Button
1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *