.RECEPT & MAT,  Fredagslistan

VECKAN SOM GICK FREDAGSBABBEL V 12

Hej! Hur mår ni? Fredag till trots och visst känns det lite overkligt livet vi och alla lever?

Jag jobbar som vanligt hemifrån denna vecka och har inte tackat ja till några filmjobb. Som ni ser har jag fixat med designen eller webbsidans LOT som det så populärt hette på början av 90-talet då vi html dinosaurier byggde våra hemsidor. Läs mer om det HÄR!

Hoppas att ni gillar och som ni vet är jag noga med att allt ska fungera och att det ska vara lätt att hitta på sidan, därav min gedigna kategorisering med ordning och reda. Det ska vara lätt att hitta allra helst tips på mat och kanske främst för alla mina restipsföljare. Är lite allergisk mot bloggar som bara märker ut sina resor med “semester” och inte kategoriserar dem. Jag kanske är lite överambitiös när jag inte bara lägger till land utan även ort eller utflyktsplats. Men, jag gillar ordning och reda bland mina inlägg. Lättare att tipsa också. Och med det menar jag inte att ni som inte gör som jag gör fel. Jag gör bara på mitt sätt. ♥

Veckans träning löpning! Helgens långpanna! Ska smyga in yoga och är jag sugen blir det ett tabatapass. Innebandysäsongen stängdes ner i förtid både min egna träning och hela innebandy-Sverige. Detta innebär ingen cup för oss tjejer något jag sett framemot att få spela på IFU arena med ett gäng goa tjejer.

VECKAN SOM GICK FREDAGSBABBEL V 12

Passat på att starta igång trädgård 2020 denna vecka. Städat lite och fixat.

Mycket god mat har vi ätit. Fuskade med färdiggrillad kyckling en dag och de övriga har de halstrats tonfisk, gjorts mos och en shepards pie. Recept kommer!

Trevlig fredag på er! Här blir det löpning och grillning i helgen. Äldsta sonen med son kommer för umgänge och så ska vi fira att de köpt lägenhet här på orten efter nästan 1 år som Uppsalabor. Så trevligt att de vänder hem ♥

Önskar er en trevlig och lugn helg.

Andas och tvätta händerna. Fridens!

Share Button
2

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *