.RECEPT & MAT,  Fredagslistan

Fredagsbabbel V 38

Hej fredag! Igen!

Dagarna går för fort ska det vara så här nu tills livets slut? Ju äldre man blir desto fortare går åren. Känns som om det var igår man gick i skogen och letade svamp men nej det var förra året. Livet alltså. Bara att njuta av det varje minut!

Men nu ska fredagsbabblet inte handla om döden utan bara det vanliga babblet och ytligheter.

Förra veckan så stoppade vi vår runstreak. Varför? Passar oss inte helt enkelt. Löning ska vara lustfullt och utföras med en distans som vi är sugen på. Svårt att planera in längre distanser när man hela tiden måste anpassa den efter att kroppen ska hålla. Kortare sträckor varje dag är inget för oss som vill klämma in en härlig långpanna på helgen och kanske milen en dag och två intensiva traillöpningar senare i veckan. Så beslutet var inget vi grinade över tvärt om! Så skönt att slippa detta “måste” och tvång som det blev vid nästan 30 dagars springa “bara för att”.

Var hur glad som helst när det meddelades att innebandyträningarna skulle börja igen! Men hann inte hem…

För jag jobbade som filmpolis/polisskådespelare tillsammans med äkta häften samma eftermiddag. Men hur kul som helst som vanligt på set. Så kul att det har tagit fart igen. Har tyvärr tackat nej till ett antal jobberbjudanden. Men som sagt kul. Förra fredagen ett snabbt reklamjobb också.

Snabbmat i bilen hem, nya Max burgaren var nomnom!

Och en rätt från veckan. Havets oxfilé som parmesangratinerats, så enkelt och gott.

Fredagsbabbel V 38

Träffat världens gosigaste hund Bella, en nakenhund som ägs av sonens sambos familj. Nu blev det akut längtigt efter hund här hemma igen! Två år utan vår Dizel ger sig till känna. Vi har kikat ett tag nu på en ras ska försöka få till en träff och spekulera vidare om det är något för oss.

Välkommen vackra höst! Idag ska vi visserligen få 19 grader här i Roslagen men sedan är jag färdig med sommaren! Älskar hösten och dess färger.

Från morgonens promenad. 6 grader och krispig klar luft! Ni som vill ha denna bild nästan varje morgon och aktuell temperatur får kika in på min Instagram stories!

Denna helg kickar vi igång med tabata (klar) löpning på eftermiddagen, innebandymatch ikväll och så projekt byta fönster i vardagsrummet. Sedan ska jag hinna göra film både på innebandyn och även en annan grej. Fotografera vårt master bedroom och så laga riktigt god mat. Det ska vi nog kunna få ihop! Och nästa vecka är det kalasvecka! Då fyller barnbarnet SJU, 7!

Ha en underbar helg och lova att lev lite för bövelen ♥

 

Share Button
2

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *